25 Kasım 2012 Pazar günü Düzce’de  26.Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı. Milletvekili, Üst Düzey Yöneticiler, Siyasi Parti Temsilcileri, Sendika Temsilciler, Üye Orman Muhafaza Memurları ve diğer davetlilerin geniş katılımı ile yapılan kongrede, üyeler Fikri AKSU Başkanlığındaki Yönetimi tekrar göreve getirdi.

Tüm katılımcılara sonsuz saygı ve şükranlarımızı arz ederiz.

Dernek Yönetim Kurulu

Kategoriler

Benzer Yazılar

VEFAT

Dalaman Orman İşletme Müdürlüğünde görevli Dernek Temsilcimiz Soner GÖKÇEN geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmiştir. Cenazesi,…

VEFAT

Samsun Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünde çalışan Yüksel BERK görevi sırasında uğradığı silahlı…

6 adet yorum “Orman Muhafaza Memurları ve Emeklileri Derneği 26.Olağan Genel Kurul Kongresinde Aynı Yönetim Tekrar Seçilerek Göreve Getirildi.

1. Mehmet GÜNEŞ Reply

Değerli yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar dilerim. Sorunlarımızla hızla uğraşılarını sabırsızlıkla bekliyoruz. Şu silah harçlarınada acil çözüm bekliyoruz.selamlarımı sunuyorum.

2. osman önal Reply

Sayın başkana ve yönetim kuruluna başarılar diler,meslektaşlarımız için faydalı çaliş yapackalına inanarak saygılar sunuyorum.

3. Mustafa ERDEM Reply

Değerlibaşkanım ve çalışma arkadaşları yeni görevlerinde başarılar dilerim. Yeni yıla yakın biz zaman kalması nedeniyle üye arkadaşlara yeni yıl armağanı olarak anahtarlık veya ajanda gibi hediyeler verilirse çok çok iyi olacağına inanıyorum.Sorunlarımıza gelince yönetmenlik ve silah harcı gibi sorunlarımızında takipcisiniz olduğunu biliyoruz bu sorunlarıda köklü hallederseniz bütün arkadaşlar olarak çok seviniriz.

4. SERDAR SİLME Reply

DEĞERLİ BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULUNDAKİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.ÖNCELİKLE DERNEĞİMİZİN GENEL KURUL TOPLANTISINDA TEKRAR GÖREVE GELMENİZDEN DOLAYI HEPİNİZİ CANI GÖNÜLDEN KUTLUYOR SEGİLERİMİ İLETİYORUM.BİLİYORUMKİİ BU BİR ÖZVERİDİR.GÖNÜL İŞİDİR SİZLERİN BU GÖNÜL YARIŞINDA HIZINIZI KESMEDEN DEVAM EDİYORSUNUZ SİZLERİ TEBRİK EDERİM.BAZI ÜYE OLAN VE OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZIN SİZLERİ ELEŞTİRİ TOPLARINA TUTUKLARINI BİLİYORUM AMA BİZLERDE ELİMİZDEN GELDİĞİNCE TAŞRALARDA TEMSİLCİLER OLARAK BU TİP ELEŞTİRİLERİN SİZLERE ZARAR VERMEMESİ İÇİN ELİ,MİZDEN GELENİ YAPTIĞIMIZI SANIYOR GEREKEN TEPKİYİ ÜYE ARKADAŞLARIMIZA İKNA YOLUYLA TEPKİMİZİ GÖSTERİYORUZDA,HELE HELE BİRDE ÜYE OLMADAN ELEŞTİRENLER YOKMUUU BUNLAR ŞAHSEN BENİ KAHREDİYOR.AMA BURALARDA BİZ ORDA SİZLER BU İŞLERDEN YILMAYACAĞIZ.SİZLER VE BİZLER NELER YAPTIĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİYORUZ.DEĞERLİ ARKADAŞLARIM ÇOOK YAZACAK VE KONUŞULACAK MESELELER VAR AMA BEN KISACA BAŞKAN VE DEĞERLİ YÖNETİM KURULU ARKADALŞARIM VE TÜM ÜYE OALAN VE OLMAYAN MESLEKTAŞALRIMIN YAKLAŞAN YENİ TILINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYOR 2012 DEN HEPİMİZ İÇİN 2013 DAHA HAYIRLI OLMASINI ALLAHIMDAN TEMEMNİİ EDİYORUM.BİRDE GENEL KURULDAKİ ORGANİZYANINIZDAN DOLAYI HEPİNİZE TEŞKKÜR EDİYOR İLDEFE BİR İLKE DAMGA VURDUNUZ.BİZLERİ ADATE KUŞ SÜTÜYLE BESLEDİNİZ YOK YOK OLAMAYAN İKRAMLARINIZ UZAKTAN GELEN ARKADAŞLARIMIZA KONAKLAMA İMKANI SUNMANIZ ÇOK MÜKEMMELDİİ.BAZEN KELİMENİN BİTTİE YER DERLERYE İŞTE BURDADA SÖZCÜKLERİN BİTTİĞİ YERDİ SAYGI VE SEVGİLERİMLE.ORMANCI SERDAR SİLME İSTANBUL TEMSİLCİSİ.

5. SERDAR SİLME Reply

DEĞERLİ BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ. ARKADAŞLARIM.MEMURİYETİM BOYUNCA BENİ MUTLU EDEN VE HADDİNDEN FAZLA SEVİNDİREN BİR KONUYU SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM. YENİ GENEL MÜDÜRÜMÜZ SY. İBRAHİM ÇİFCİ BEYEFENDİNİN DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZÜN GENEL MÜDÜR OLMASI BENİ ÇOK MUTLU ETTİ BUNUDA TÜM MESLEKTAŞLARIMLA PAYLAŞMAK İSTEDİM.
    NE MUTLU BANAKİ BUDENLİ,DEĞERLİ,SAYGIDEĞER,GÖNÜLLERİN DOSTU DEĞERLİ BÜYÜĞÜMÜZ SY GENEL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM ÇİFTCİ BEYEFENDİYLE ÇALIŞMA ŞEREFİNDE BULUNDUM AMA NE YAZIKKİ,KISA SÜRDÜ. SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZÜN HARAKETLERİYLE,YÜRÜYÜŞ VE DİK DURUŞUYLA HERKEZE ÖRNEK OLMUŞ,KISA ZAMANDA YAPMAK İSTEDİĞNİ TAVIRLARIYLA YAPARAK AYRILMIŞ,
    RAHMETLİ ANNESİNİN DUALARINI ALARAK GENEL MÜDÜRLÜK MAKAMINA YÜKSELEREK O KUTSAL GÖREVE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜR.
    YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYOR ,YENİ DEDE OLMUŞ TORUNUNUDA HAYILI OLMASINI, TORUNUN SALIKLI OLARAK ALAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN DİYOR TÜM MESLEKTAŞLARIMI SEVGİYLE SELAMLIYORUM.
    BEN ÇOK MUTLUYUM- ORMANCI SERDAR İSTANBUL TEMSİLCİSİ.